Onze werkwijze

Wij houden ervan om transparant te communiceren. Er wordt enorme waarde gehecht aan persoonlijkheid. Hieronder wordt verstaan het contact met de klant en het laten aansluiten van de dienstverlening op uw vraag.

Wij denken graag met u mee over uw behoeftes en zullen fungeren als sparringpartner wanneer u dit van ons verlangt. Alles is op maat, onze dienstverlening sluit van begin tot eind aan op uw wensen. Wij werken op basis van no cure no pay.

Dit zijn dé stappen van MatchWerkt, dit geldt voor zowel de opdrachtgever als sollicitant

1. Kennismaking met ons (intake / screenen)
In dit gesprek maken wij kennis met elkaar. Tijdens het gesprek worden de wensen en behoeftes in kaart gebracht. Vervolgens wordt er een persoonlijk gesprek gehouden en zal hierna de verdere screening worden voortgezet. Vanuit dit proces zal de passende Match worden gezocht.

2. De juiste Match zoeken (sollicitatiegesprekken)
De sollicitant en werkgever worden aan elkaar voorgesteld. In dit kennismakingsgesprek kunnen zij elkaar beter leren kennen. Het verder bespreken van de functie, organisatie, team en toekomst visie, staan bij deze stap centraal.

3. Dé volgende stap (arbeidsvoorwaarden)
Een groot deel van de arbeidsvoorwaarden is besproken bij de intakefase. Bij deze stap worden de arbeidsvoorwaarden door de sollicitant getekend en gaat de professional op korte termijn aan de slag bij werkgever en begint hiermee aan…dé volgende stap !