Onze kernwaarden

Centraal in de missie en visie van MatchWerkt® staan een aantal kernwaarden:

Kwaliteit
Voordat wij professionals aanbieden, hebben wij deze volledig gescreend. Naast het screenen, worden ook de referenties gecheckt. In een persoonlijk gesprek met de professional doorlopen wij het werkverleden.

Elk jaar volgt het interne personeel bijscholingen en cursussen om de branchekennis bij te houden en te kunnen innoveren.

Transparant
Elke stap die wij zetten, doen wij in overleg met u. Het is voor ons van belang dat u op de hoogte bent van de fases waarin het proces zich bevindt. Wij vinden het belangrijk dat u weet wat de investeringen zijn. Wij brengen, samen met u, vooraf ook het kostenoverzicht in kaart. Hiervoor hanteren wij een transparant prijsbeleid. Deze is geheel gebaseerd op het bruto uurloon van de professional. Uiteraard zullen wij u per aanvraag adviseren welke dienstverlening het beste bij u past.

Betrouwbaar
Het bemiddelen van professionals doen wij al jaren. Wij hebben hierin een groot netwerk gebouwd binnen de (non-) profitsector. Wij doen al jaren zaken met multinationals en de MKB-sector. MatchWerkt zegt niet alleen wat zij doet, maar doet ook wat zij zegt. Daadkracht staat hierin centraal. Daarnaast wij werken alleen met gecertificeerde samenwerkingspartners.