Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MatchWerkt® houdt zich elke dag bezig met het zoeken naar oplossingen die het werk milieuvriendelijker maken. De kostenbesparingen en de besparingen die voor het milieu ontstaan, zullen gebruikt worden als donatie.

Milieu
Op het moment zorgen een aantal werkzaamheden al voor milieubesparingen. Zo worden de overeenkomsten digitaal opgemaakt. Wanneer deze getekend moeten worden, gebeurt dit ook digitaal. Op deze manier levert dit kostenbesparing op.

Donatie
De kosten die bespaard worden, worden omgezet in donaties. Er zijn verschillende doelen waar MatchWerkt vast aan doneert. Deze doelen zijn: War Child, Liliane Fonds en KiKa. Daarnaast doneren wij ook aan goede doelen voor natuurrampen en epidemieën. De zorg en welzijn van kinderen staat bij ons centraal.

Incentives
Bij MatchWerkt kan iedereen incentives verdienen. De incentives dienen als beloning voor het aanleveren van een succesvolle opdracht. MatchWerkt gebruikt 1% tot 5% van de waarde van de incentive als extra donatie aan willekeurige goede doelen. Ook bestaat er een mogelijkheid om een deel van de incentives via www.pluimen.nl te doneren door de beloonde zelf. De waarde van de pluim wordt dan omgezet voor een donatie aan een goed doel naar keuze.