Onze dienstverlening

MatchWerkt® biedt diverse dienstverleningen aan. Uiteraard denken wij graag met u mee aan de beste oplossing voor uw situatie.

Werving & Selectie
Op basis van een vooraf opgesteld functieprofiel start MatchWerkt® de werving en selectie. MatchWerkt® houdt een voorselectie met als doel alleen eindkandidaten voor te stellen. De kandidaat die geschikt is voor de functie komt hierna direct bij de opdrachtgever in dienst. De opdrachtgever betaalt aan MatchWerkt® een fee voor de geleverde dienst.

Uitzenden
Voor tijdelijke behoefte naar extra medewerkers. Er wordt gezocht naar de juiste uitzendkracht binnen de afgesproken tijd. De uitzendkracht gaat vervolgens bij de opdrachtgever aan de slag via MatchWerkt®. Op basis van de gewerkte uren, wordt de uitzendkracht wekelijks of maandelijks betaald en wordt een factuur opgesteld voor de opdrachtgever.

Detacheren
Wanneer er voor een bepaalde periode of een bepaald project extra medewerkers nodig is, is detacheren een goede oplossing. Dit biedt meer zekerheid dan uitzenden. Bij detachering wordt er gekozen voor meer binding met de detacheringkracht, omdat deze voor langere tijd werkzaam is.

Deta-vast
Een vooraf vastgelegde periode van uitzenden met of zonder overnamefee. Hier gelden dezelfde condities als detacheren, alleen met overnamemogelijkheid.

ZZP / Freelance
MatchWerkt® heeft ook de mogelijkheid om freelancers aan te bieden. Voor hen wordt de gehele administratie verzorgd.

Payrolling
De werving en selectie van een kandidaat wordt door de opdrachtgever zelf gedaan. De medewerker wordt dan ondergebracht bij MatchWerkt®. De opdrachtgever blijft verantwoordelijk voor de personeelsinzet en de operationele aansturing.

Outplacement
Hier zal een professionele begeleiding plaatsvinden om de werknemer te helpen naar een passende andere baan. MatchWerkt® kan ingeschakeld worden bij reorganisaties of arbeidsconflicten.